Fórum

Loading

Please or Register to create posts and topics.

The Darkening of Tristram - 2026-ban is

2026-ban is a The Darkening of Tristram emlék-eseménnyel indul az év a Diablo III világában. Tristram Elsötétülése a Diablo-sorozat első részének állít emléket, a játék ugyanis hivatalosan 1997 január 3-án jelent meg, de sokak szerint már 1996 december 31-én elkezdték forgalmazni.

Diablo emlékesemény

A nosztalgiaesemény minden évben pontosan ugyanabban az időpontban indul: január 1-én, magyarországi idő szerint hajnali 1 órakor. Ekkor még csak a kultisták lapjaira vadászhatsz, de január 4-én megnyílik egy portál, amely a katedrálisba vezet és egészen február 1-ig adózhatsz a Diablo-élménynek.

Akár nosztalgiára vágyó veterán vagy, akár újonnan érkezett játékos, ebben, a Diablo legkorábbi napjai előtt tisztelgő küldetésben magad is belekóstolhatsz a franchise múltjába.

Részletek és jutalmak

A retró Diablo-élményről, az évfordulós dungeonról és annak jutalmairól már olvashatsz egy hosszabb írást itt, az Inventoryn, de van a cikkben egy videós végigjátszás is:

[rlic_related_post_one]

A The Darkening of Tristram időpontjai

• Start: 2026. január 1. 1:00
  • A portál megnyílik: 2026. január 4. 1:00
  • Vége: 2026. február 1. 1:00

XXIX

Ne feledd: ez lesz a Diablo első részének 29. évfordulója, jövőre valami nagyon-nagy durranás várható…